JavaScript is not enabled in your browser.
small hero

Portfolio.

Mobility Heroes heeft inmiddels een klantenbestand van meer dan 60 bedrijven. Deze bedrijven variëren van groot en klein en van een groot wagenpark naar een enkele auto. Wij bedienen graag iedere klant op dezelfde manier en dus wordt er ook absoluut geen onderscheid gemaakt tussen grote en kleine partijen. Hieronder een aantal cases die Mobility Heroes de afgelopen jaren tot een succes heeft gebracht om zo een idee te geven wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

Ervaringen met MH

Wij kunnen jou zelf vertellen waar wij goed in zijn en waar wij in uit kunnen blinken, maar wij laten liever onze huidige partners aan het woord. Zij zijn ten slotte een perfecte recensie voor jou als toekomstig partner van Mobility Heroes. Zij kunnen exact vertellen op welk gebied Mobility Heroes haar meerwaarde kan etaleren bij vergelijkbare organisaties en waar wij onze partners in ontzien.

Je hoeft ons niet op onze blauwe ogen te geloven maar wellicht kunnen onze partners jou wel overtuigen van het feit dat in zee gaan met Mobility Heroes de enige juiste keuze is!

Mooie projecten.

Voorbeelden van mooie projecten die wij hebben opgepakt voor klanten

Klantverhalen.

Lees hieronder wat klanten van ons vinden. Wij vinden persoonlijk contact en een goede dienstverlening enorm belangrijk, maar hoe ervaren onze klanten dat? Voelen zij zich ook compleet ontzorgd als het gaat om de mobiliteit binnen de organisatie? Wij laten onze klanten graag aan het woord en zijn trots op de samenwerking die we met hen hebben.
Kom je er niet uit? Ramon helpt je graag verder!