JavaScript is not enabled in your browser.
small hero

Fietsen.

Het zakelijk leasen van elektrische fietsen wordt nog veel te weinig gedaan in Nederland. In sommige gevallen is het echter veel handiger om een elektrische fiets te leasen t.o.v. het leasen van een auto. Mobility Heroes geeft haar zakelijke klanten de mogelijkheid om beide in overweging te nemen, want met volledige ontzorging bedoelen wij ook echt dat wij van alle markten thuis zijn.

Hoe werkt het?

Om te bekijken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van het zakelijk leasen van een elektrische fiets hebben wij een pagina gemaakt waar jij zelf kan uitzoeken wat de mogelijkheden zijn. Klik rechts op ‘Leasetarief calculeren’ en bereken direct of het interessant voor jou is.

Het concept is eigenlijk vrij simpel en volledig te vergelijken met het leasen van een zakelijke auto. Het enige verschil is het vervoersmiddel en het feit dat je met een elektrische fiets naast duurzaam ook lekker gezond bezig kan zijn. Een vast bedrag per maand zorgeloos rijden, hoe makkelijk kan het zijn? In dit vaste bedrag zitten alle kosten en lasten inbegrepen waardoor je heerlijk op de fiets jouw zakelijke ritjes kan doen.

De leaseprijs bevat naast de elektrische fiets ook componenten als afschrijving, rente, onderhoud en de verzekering. Zoals eerder aangegeven; zorgeloos zakelijke ritjes maken voor een vast bedrag per maand!

Benieuwd naar de kosten van een fiets naar keuze? Bereken het met de calculator

Leasetarief calculeren
Audi

Benieuwd wat Mobility Heroes voor jullie organisatie kan betekenen?

Bel ons via 010 – 200 41 61 of vul het formulier in!

Vul hier het contactformulier in!
Kom je er niet uit? Ramon helpt je graag verder!