JavaScript is not enabled in your browser.
small hero

Full Operational Lease.

Nothing more revealing than movement.

Full Operational Lease.

Full Operational Lease is dé variant voor bedrijven met een zakelijk wagenpark. De leaseauto wordt in dit geval aangeboden op basis van een all-inclusive tarief; de auto incl. opties, onderhoud, verzekering, rente, wegenbelasting en vrije kilometers per maand zijn allen inbegrepen bij het leasetarief. Daarnaast kan er nog gekozen worden voor componenten als winterbanden, vervangend vervoer en aanvullende verzekeringen.

Het voordeel van Full Operational Lease is dat er een maandprijs gehanteerd wordt gedurende het contract dus je hebt geen onverwachte kosten buiten een eigen risico per schadegeval, al is die ook van te voren vastgesteld. Daarnaast is het niet nodig om een grote investering te doen om toch in een nieuwe en representatieve auto te kunnen rijden.

In fiscaal oogpunt is Full Operational Lease ook interessant omdat de kosten van de auto aftrekbaar zijn van de winst. Dit betekent dus dat je vanuit de winst van je bedrijf de auto kan financieren zonder dat je hier belasting over dient te betalen omdat de auto niet op je balans staat.

Voor meer informatie over Full Operational Lease kan je hier contact met ons opnemen.

Waarom Full Operational Lease

  • All-inclusive tarief
  • Geen extra onverwachte kosten
  • Na beëindiging contract lever je de auto in
  • Een nieuwe auto zonder grote investering
  • Aftrekbaar van de winst

Andere diensten.

Kom je er niet uit? Ramon helpt je graag verder!