JavaScript is not enabled in your browser.
small hero

Over ons.

Mobility Heroes is jouw partner in mobiliteitsvraagstukken. Waar de expertise voorheen voornamelijk heeft gelegen op zakelijke auto’s bieden wij tegenwoordig nog veel meer op het gebied van mobiliteit om zo jouw bedrijf van het beste advies, de beste service en de beste expertise te voorzien.

Missie

Mobility Heroes neemt middels een persoonlijke en professionele aanpak al jouw vraagstukken op het gebied van mobiliteit uit handen. Wij leveren maatwerk voor iedere ondernemer en organisatie.

Visie

Mobility Heroes wil, voor zowel grote als kleine bedrijven, een volwaardige mobiliteitspartner zijn die net als wij streven naar een duurzame toekomst. Wij ondersteunen en ontzorgen jouw volledige mobiliteitsbehoefte op een flexibele en toegankelijke manier.

Ontstaan Mobility Heroes.

Mobility Heroes is opgericht in 2016 en is de opvolger geweest van Niet te Remmen, een bedrijf dat in 2014 was opgericht door Lieuwert den Hoedt. Het uitgangspunt van beide bedrijven is hetzelfde, namelijk het fungeren als tussenpersoon voor bedrijven en organisaties voor vraagstukken binnen de mobiliteit.

Hier staat Mobility Heroes nog steeds voor en inmiddels zijn er al vele bedrijven geholpen bij de invulling van het wagenpark en bij vraagstukken binnen de mobiliteit. Mobility Heroes is ontstaan vanuit de behoefte in de markt waar de zakelijke klanten graag persoonlijk geholpen wilde worden en niet als een nummertje werden behandeld. Een persoonlijke benadering, iemand die oprecht met jouw bedrijf bezig is en kijkt naar de beste mogelijkheden. Door de bankencrisis in 2008 tot medio 2010 zijn veel commerciële mensen wegbezuinigd bij (middel)grote leasemaatschappijen. Het MKB werd hierdoor uit het oog verloren en kreeg niet de aandacht die het nodig had.

Mobiliteit staat in de top drie van kostenposten voor een ondernemer en dus heeft dit onderwerp alle aandacht nodig. Kloppen de prijzen, kloppen de voorwaarden, wanneer zet ik welke auto in of moet ik bijvoorbeeld een auto én een fiets inzetten? Alles is mogelijk en wij, de helden op het gebied van mobiliteit, gaan net zo lang zoeken naar wat jij nodig hebt tot het is opgelost. Wij stoppen niet totdat jij volledig ontzorgd bent!
Als tussenpartij is Mobility Heroes onafhankelijk en werkt het samen met meerdere leasemaatschappijen. Zodoende kunnen wij meerdere vergelijken maken en ben je niet gebonden aan één prijs of één pakket voorwaarden; dit kunnen wij voor jou op een rij zetten om zo de beste deal te vinden. We dienen niet het belang van één leasemaatschappij maar we bedienen het belang van de klant. Daarnaast hebben wij landelijk hele goede afspraken kunnen maken met dealerpartijen waardoor we aan de voorkant al interessante voorwaarden kunnen creëren voor onze klanten. Bij ons word je volledig ontzorgd.

Ons doel is om het mobiliteitsbeleid efficiënter in te richten voor onze zakelijke klanten. Dit kan zijn door de inzet van een Full Operational leaseauto maar ook van een koopauto of de aanschaf via Financial Lease. Een leaseauto is niet altijd de oplossing voor de mobiliteitsbehoefte van een bedrijf en het mooie is dat Mobility Heroes een dusdanig brede expertise heeft dat het op ieder vlak kan meedenken en ondersteunen betreffende het wagenpark. Het kan namelijk ook effectief zijn voor een bedrijf om zich meer te richten op het OV of een elektrische fiets of een combinatie daarvan.

De Heroes uit onze bedrijfsnaam dat zijn wij, jouw helden op het gebied van mobiliteit. Maar ergens ben jij dat ook, want jij bent heldhaftig genoeg om de stap te wagen en hulp te vragen betreft mobiliteit. Zit jij in nood op mobiliteitsgebied of kom je er met een bepaald vraagstuk niet uit? Bel of neem contact op met de Mobility Heroes en wij helpen je en lossen het voor je op. Want dat doen helden!
Duurzame wagenparken

Duurzame wagenparken.

Een duurzaam wagenpark is tegenwoordig een must voor iedere organisatie. Want waarom zou je onnodig kosten maken? Waarom zou je een auto onnodig stil laten staan? En op welke manier kan je kostenbesparend zijn op het wagenpark?

Dit zijn allemaal aspecten waarin Mobility Heroes meedenkt. Het is namelijk niet zo dat wij enkel organisaties ondersteunen bij de aanschaf van een wagenpark want dat is pas het begin. Wij ondersteunen onze klanten namelijk in alles wat met het wagenpark te maken heeft.
Naast de aanschaf of het leasen van auto’s en bedrijfswagens denken wij mee met het wagenparkbeleid, helpen wij bij het indexeren van de markt om zo marktconforme auto’s aan te bieden aan jouw werknemer en kunnen wij ook het gehele wagenpark beheren.

Ook faciliteren wij laad- en tankpassen en laadpalen. Je kan eigenlijk met iedere vraag wel bij ons terecht over het wagenparkbeleid binnen jouw organisatie. En niet geheel onbelangrijk; onze inkoopcondities zijn, mede dankzij onze vergelijkingen in de markt en ons netwerk binnen de autobranche, altijd eerlijk en volledig up-to-date.

Mobility Heroes levert maatwerk!

Ontzorgen met een glimlach

Je bent nu eenmaal vaak goed in wat je leuk vindt. Daarom ontzorgt Mobility Heroes haar klanten met een glimlach van oor tot oor.

Hoe? Door al het werk, ten aanzien van een mobiliteitsvraagstuk van een organisatie, uit handen te nemen.

Waarom? Omdat wij weten waar wij mee bezig zijn en zo kan jij je focussen op de dingen waar jij goed in bent!
Audi

Benieuwd wat Mobility Heroes voor jullie organisatie kan betekenen?

Bel ons via 010 – 200 41 61 of vul het formulier in!

Vul hier het contactformulier in!
Kom je er niet uit? Ramon helpt je graag verder!