JavaScript is not enabled in your browser.
small hero

Laadpalen.

Een mobiliteitspartner ben je alleen als je de zakelijke klant zoveel mogelijk opties geeft om alles wat met mobiliteit te maken heeft onderbrengt bij één partij. Het faciliteren van een laadpaal is hier ook onderdeel van want steeds meer berijders kiezen voor een elektrische auto. Heb jij de mogelijkheid om een laadpaal bij jouw huis te plaatsen of zoek je een leverancier voor laadpalen bij jouw kantoorpand? Dan ben je bij Mobility Heroes aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

Er komen steeds meer laadpaal leveranciers op de markt en iedereen volgt zijn eigen pad hierin. Echter heeft Mobility Heroes een partner die vanaf de toetreding van de elektrische auto’s als één van de eerste begon met het plaatsen van laadpalen. Klik rechts op ‘Laadpaal calculeren’ en bereken direct of een laadpaal binnen jouw mogelijkheden behoort.

Het hebben van een eigen laadpaal kan veel voordelen met zich meebrengen, want de laadpaal wordt aangesloten op jouw eigen netwerk. Dit betekent dat je veel goedkoper de auto kan opladen dan wanneer je dit doet bij een openbaar laadpunt. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een plek omdat deze laadpaal niet toegankelijk is voor derden. Ideaal dus!

Via onze calculator krijg jij inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een laadpaal. Na het invullen van alle onderdelen krijg jij een offerte en kan je, indien geïnteresseerd, een afspraak maken met onze leverancier om zo de thuissituatie in kaart te brengen. Zodoende krijg je een offerte op maat en mocht je overgaan tot een bestelling dan zorgt de leverancier dat het spoedig begint met het plaatsen van de laadpaal.

Benieuwd naar de kosten van een laadpaal naar keuze? Bereken het met de calculator

laadpaal tarief calculeren
Audi

Benieuwd wat Mobility Heroes voor jullie organisatie kan betekenen?

Bel ons via 010 – 200 41 61 of vul het formulier in!

Vul hier het contactformulier in!
Kom je er niet uit? Ramon helpt je graag verder!