ZAKELIJK AUTODELEN

Meer mobiliteit met minder auto’s.

Kosten Besparen

Mobiliteit is vaak kostbaar voor bedrijven. Voor sommige bedrijven is dit zelfs 3e grootste kostenpost. En dat terwijl zakelijke auto’s veel stil staan. Denk aan werknemers die met de auto komen voor één afspraak, of na kantoor uren. Door anderen gebruik te laten maken van jouw stilstaande auto’s verlaag je je mobiliteitskosten zonder in te leveren op je mobiliteit.

Minder Parkeerruimte.

Parkeerruimte is duur en wordt steeds schaarser, vooral in steden. Overvolle parkeerplaatsen zijn vervelend voor je bezoekers en werknemers verliezen tijd door het zoeken naar een parkeerplaats. Door te autodelen bespaar je parkeerruimte. Mensen kunnen met het openbaar vervoer komen en voor een afspraak een auto meenemen van een bedrijf in de buurt.

Duurzaam

Autodelen leidt tot slimmer en duurzamer autogebruik. Autodelers veroorzaken gemiddeld 8 – 13% minder co2 uitstoot. Het sluit dus uitstekend aan bij de duurzaamheidsambities van jouw bedrijf. Helemaal als je kiest voor zakelijk autodelen met elektrische auto’s.

AUTODELEN ALS EEN SERVICE

Wij maken het eenvoudig en zorgeloos, van communicatie tot administratie. Een complete service dus.

INNOVATIEF DEELSYSTEEM

Sleutels?

Die zijn nu niet meer nodig; de auto openen gaat via een app. De auto kan nu worden uitgegeven, zonder dat de eigenaar of beheerder aanwezig is.

Reserveren via de app

Dit gaat net zo makkelijk als het instellen van je wekker en volledig automatisch. Geen huurverzoeken meer sturen en wachten op acceptatie.

h

Administratie geautomatiseerd.

Het gebruik wordt van iedereen bijgehouden. Handig voor het doorbelasten van kosten en boetes. Het gaat nog verder; facturen kunnen automatisch worden verstuurd.

VERDER DAN EEN DEELAUTO

Lijkt autodelen je interessant? Mooi! Maar alleen een deelauto neerzetten is soms niet genoeg. Ondanks alle voordelen van autodelen, zoals het kunnen rijden in een duurdere (elektrische) auto, zijn mensen vaak gehecht of gewenst aan hun eigen auto. Autodelen vraagt dus een ook stukje bewustwording en gedragsverandering.

Autodelen biedt ook mooie kansen voor de toekomst, die verder gaan dan alleen die ene deelauto. En daar helpen we je allemaal graag bij.

1. Vooronderzoek en doelstelling

2.Testphase

3. Uitrollen

Meer weten over Zakelijk Autodelen?

Vul hiernaast je gegevens in.