WAAROM AUTODELEN?

Met autodelen betaal je alleen voor de mobiliteit die je echt gebruikt.

Een auto kost.

€/maand

Tijd dat een auto per dag stilstaat.

%

Dit verspil je terwijl je de auto niet gebruikt.

€/maand

ONZE OPLOSSING .

Betrouwbaar.

Autdelen met een klein groepje vaste gebruikers uit jouw buurt. Altijd rijden in een auto die je kent. De verzekering is goed geregeld via ons.

Reserveren en instappen binnen 1 minuut.

Met onze app zie je direct of de auto beschikbaar is, kun je een reservering plaatsen en snel zonder sleutel instappen.

Duidelijke tarieven.

Je betaalt voor het verbruik van de auto en de tijd dat je de auto bezet houdt. Dat is alles, geen verrassingen. Tarieven zijn inclusief brandstof & stroom kosten en verzekering.

EEN DEELSYSTEEM OM ECHT MEE TE AUTODELEN.

Sleutels?

Die zijn nu niet meer nodig; de auto openen gaat via een app. De auto kan nu worden uitgegeven, zonder dat de eigenaar of beheerder aanwezig is.

Reserveren via de app

Dit gaat net zo makkelijk als het instellen van je wekker en volledig automatisch. Geen huurverzoeken meer sturen en wachten op acceptatie.

h

Administratie geautomatiseerd.

Het gebruik wordt van iedereen bijgehouden. Handig voor het doorbelasten van kosten en boetes. Het gaat nog verder; facturen kunnen automatisch worden verstuurd.

“Een deelauto meepakken zou ik zeker vaker doen. Voor afspraken op werk en ook privé, er zijn vaak bestemmingen waar ik heen wil waar met het OV niet makkelijk te komen is.” – Michiel

“Aangezien ik geen auto heb en een auto huren vaak toch een omslachtige klus is, kwam de deelauto van Mobility Heroes me perfect uit!” – Lisette

“Het hele reserveringsproces was super eenvoudig en de auto is erg gebruiksvriendelijk.” – Anoniem

“Ook leuk zo’n elektrische auto, echt alsof je letterlijk de toekomst instapt” – Michiel

DEEL MEE.

BEKIJK HOE JIJ KAN AUTODELEN.

MET JOUW EIGEN AUTO

#RollendRijkWorden

Jouw auto staat gemiddeld 92% van de tijd stil, terwijl je er veel geld voor betaalt. En dat is zonde. Helemaal als je bedenkt dat er mensen in jouw omgeving zijn die graag af en toe jouw auto mee willen nemen en hier ook best voor willen betalen. Wij maken het nu eenvoudig voor je om jouw auto te delen. Jouw auto uitlenen zonder sleuteloverdracht, alleen aan een betrouwbare vaste groep gebruikers, en met verzekering en pechhulp die al voor je is geregeld.

Nieuwsgierig? Meld je aan als deelnemer aan onze pilot en maak kennis met autodelen. We hebben slechts plek voor 15 deelnemende auto’s, dus grijp je kans. Meld je hieronder aan of bekijk de Brochure.

MET ONZE AUTO

#AutoAbonnement

Heb je zelf (nog) geen auto of zit je te denken aan een tweede auto? Met deze unieke optie bieden wij je een auto, en betaal je slechts een deel. De auto is beschikbaar zoveel je wil en je betaalt per maand wat het beste past bij jouw gebruik. Verder zijn zaken als onderhoud en verzekering voor ons. Zie het als autorijden als een service. De auto komt uitgerust met ons eigen deelsysteem. Dus gebruik je de auto even niet? Dan kun je hem beschikbaar stellen aan bijvoorbeeld je buren. Afhankelijk van jou maandelijkse bedrag kun je zo een leuk bedrag terugverdienen door jouw auto te delen.

Voor wie is dit interessant? Iedereen die wel een eigen auto zou willen die liever een beetje per maand betaalt voor de beschikbaarheid van een auto.

Is dit wat voor jou? Meld je aan of bekijk de Brochure!

INSTAPPEN IN EEN DEELAUTO

#AutorijdenZonderAuto

Iedereen wil wel de vrijheid van een auto tot zijn of haar beschikking hebben. Een auto brengt je precies naar de plek van bestemming en je kunt makkelijk spullen meenemen, Maar autobezit is duur, al helemaal als je hem maar af en toe gebruikt. Dus het liefste betaal je alleen voor je daadwerkelijke gebruik.

Dat kan! Er zijn mensen in jouw omgeving die graag anderen helpen en tegelijkertijd besparen op hun autokosten. Met de app reserveer en open je de auto, dus je bent niet afhankelijk van de aanwezigheid van de autobezitter. Aan het eind van de maand betaal je in alleen voor de ritjes die je gemaakt heb, en pechhulp en verzekering zitten hier al bij.

Voor wie is dit interessant? Iedereen die af en toe een auto wil gebruiken zonder ergens aan vast te zitten. En staat de deelauto er even niet? Dan vindt je het ook niet erg een keer een ander vervoersmiddel te pakken.

Klinkt dit ideaal voor jou? Meld je hieronder aan als autodeler of bekijk de Brochure!

WilWij zijn één van de winnaars van het Rotterdam Mobility Lab. Onze ambitie om van elke auto een deelauto te maken leek een schot in de roos voor de jury, die erin geloofde dat onze oplossing allerlei mobiliteitsproblemen in Rotterdam oplost. Wil je meedoen aan het Living Lab? Van elke zakelijke of particuliere auto is een deelauto te maken. Het komt erop neer dat andere mensen of bedrijven van de auto gebruik maken en de opbrengsten hiervan gaan naar de eigenaar.

Meld je vrijblijvend aan of vraag hiernaast eerst meer informatie op. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

MEER INFORMATIE

over het Rotterdam Mobility Lab

Vraag vrijblijvend meer informatie